Budite nas sponzor

Hvala sto ce te pomoci radu naseg radija.
Currency:
Amount:
Ovako možete i uplatiti muzičke želje ili zakupiti termin.

Ako ste preko mobilnog, kod nekih telefona morate sami da pokrenete plejer da bi muzika krenula. Preko web pregledača muzika sama kreće.
Error
  • hwdVideoShare is not installed, you can not use module ID .

Besplatna Muzika i Zvukovi

Razno - Besplatne stvari na internetu

Besplatna Muzika i Zvukovi

Mnogo muzike je na internetu i zasto placati neke servise kada ima mnogo besplatnih legalnih servisa koji nude download raznih muzickih fajlova ili programa za muziku.
Ex YU radio DESETKA.eu + DOWLOAD
Sajt sa 100% BESPLATNIM i NEOGRANIČENIM download-om EX YU i FOLK muzike + najslušaniji internet-radio!

SeekaSong
Kao sto i samo ime sajta kaze "Trazi pjesme" ... velika kolekcija razne muzike ...(Hvala Adriani na linku)

MP 3000
Veoma popularan servis na kojem mozeteda pronadjete zaista veliku kolekciju razne muzike za svacije uho ... (Hvala Adriani na linku)

Amazing Sounds
Vise od 1000 besplatnih zvukova u WAV formatu. Kategorije su: Prirodni zvukovi, zivotinjski zvukovi, ljudski zvukovi ...

Sound Effects
Odlicni i potpuno besplatni zvucni efekti.
Ostali sadrzaji i kategorije
MP3 Real
Ako volite rusku muziku ali i ostalu stranu muziku ovo je mjesto za vas ... Imate dva spiska, spisak koji je na cirilici je samo ruska muzika, a spisak na latinici je druga strana muzika iz cijeloga svijeta ... (Hvala Loli na linku)

Free MP3
Besplatan download muzike, domace i strane ... (Hvala Alenu na linku)

LimeVire.com
Jedan od poznatijih svjetskih servisa za besplatno skidanje muzike ... (Hvala Manci na linku)

Ljudo
Besplatan pristup za preko 1200 free zvucnih efekata. Zvukovi su dostupni u dva formata: RealAudio i MP3.

Free Kids music
Download-ujte pjesme za djecu.

Recordist
Kolekcija besplatnih zvukova u MP3 formatu.

Singular Christmas
Kompletno besplatan praznicni album.

Besplatna MP3 muzika

GreatSongsFree.com
Ovaj sajt sadrzi lijepu kolekciju mp3 muzickih fajlova ciji su izvodjaci nezavisni umjetnici. Pronacicete razne kategorije, ukljucujuci rock, pop, country, folk, jazz, i jos mnogo vise. Sajt takodjer prihvaca i prijedloge ili ako zelite i vi postaviti svoju pjesmu na njihov sajt.

Mp3Realm.org
Na ovom sajtu mozete traziti mp3 fajlove, kao i tekstove pjesama. Trazilica vam omogucava da trazite po kategorijama ili da vidite sta je poslednje trazeno od strane drugih posjetilaca, ili da trazite po umjetnicima. Takodje mozete praviti liste ili da sacuvate pretrage.

AirMp3.net
Trazite Besplatne MP3 pjesme? Na ovom sajtu cete uz pomoc trazilice pronaci skoro sve vrste pjesama. Trazilica pretrazuje druge muzicke sajtove. Sajt je odlicno dizajniran.

Songs of Praise
Na ovom cete sajtu pronaci preko 360 hriscanskih pjesama na raznim jezicima. Pjesme se mogu dobiti u nekoliko formata ukljucujuci MP3 i MIDI

TheFreeMusicDirectory.com
Ovo je novi direktorijum mp3 fajlova sa legalnom mp3 muzikom ciji su izvodjaci nezavisni autori. Kategorije ukljucuju djeciju muziku, Krscaneske pjesme, plesne, folk, instrumentalne i rock.

Feels Like Christmas
Postoje jedino da bi vam ponudili visoko-kvalitetne Bozicne pjesme u MP3 formau.

Kadahar
Trenutno preko 12 000 besplatnih mp3 muzickih fajlova.

Besplatni MIDI muzicki fajlovi

MIDI Explorer Search Engine
Trazite odredjeni MIDI fajl? Ova brza trazilica je mjesto za vas. MIDI Explorer indexuje skoro 2 miliona MIDI fajlova na 200,000 stranica po fajlovima i linkovima. Trazilica je brza i pouzdana i pronaci ce cak i najredje fajlove.

MIDI Delight
Odlicno dizajniran sajt sa odlicnom trazilicom i sa preko 1,000 besplatnih MIDI fajlova. MIDI kategorije su klasicni rock, narodna, dance, pop, R&B, i mnogo vise. Ovaj sajt vam nudi i "MIDI Delight Jukebox" koji vam omogucava da slusate MIDI fajlove dok surfate Internetom.

MIDI Database
Ovaj redovno osvjezavan sajt nudi vam mnostvo MIDI i Karaoke fajlova, kao i top listu 10 najpopularnijih melodija.

MIDI4u.com
Jos jedan odlican sajt koji nudi odlicnu kolekciju free MIDI fajlova, kao i karaoke fajlova, razlicitih kategorija, ukljucujuci pop hitove, melodije iz igra, praznicne, TV melodije, filmske, svjetske himne, i mnogo vise.

Besplatni WAV muzicki fajlovi

Wav-Sounds.com
Odlican sajt sa odlicnom kolekcijom WAV fajlova. Kategorije WAV melodija su: crtani filmovi, zabavne melodije, filmeske, e-meil melodije i jos mnoge druge.

TalkingWav.com
Na ovom cete sajtu pronaci lijepu kolekciju WAV fajlova, kao i drugih stvari. Zvukovi se mogu koristiti za razne aplikacije, ukljucujuci crtane animacije, Flash fajlove, melodije telefona,glasovni e-meilovi, za pozadinsku muziku web sajtova, i za mnoge druge namjene.

The EARchives
Ovo je jedan od najpopuarnijih sajtova ovog tipa sadrzaja (nastao je oko 1995) nudi hiljade WAV muzickih fajlova iz filmova, crtaca i televizije. EARchives ima odlicnu trazilicu koja ce vam olaksati posao. Sajt se osvjezva dnevno.

MovieWavs.com
Sajt koji vam nudi i WAV i MP3 fajlove sa odlicnom trazilicom i odlicnim muzickim klipovima sa TV ili filmova.

Muzičke želje

Prisutni

Please login to be able to chat.

Imate pitanja, pitajte nas online

pl