Budite nas sponzor

Hvala sto ce te pomoci radu naseg radija.
Currency:
Amount:
Ovako možete i uplatiti muzičke želje ili zakupiti termin.

Ako ste preko mobilnog, kod nekih telefona morate sami da pokrenete plejer da bi muzika krenula. Preko web pregledača muzika sama kreće.
Error
  • hwdVideoShare is not installed, you can not use module ID .

Besplatne stvari za Mobilne Telefone

Razno - Besplatne stvari na internetu

Besplatne stvari za Mobilne Telefone
Imate li mobilni telefon ? Internet nudi sve vise odlicni stvari za mobilne telefone. U ovoj se sekciji osvrcemo na razne besplatne stvari za mobilne kao sto su melodije, Java igre, muzika, logo ekrana, cuvari monitora, wallpapers, besplatno slanje SMS-a, ali jos mnogo vise.

Zedge
Ovo je jedan od najpopularnijih sajtove koji su vezani za mobilne telefone. Mozete pronaci sve od igara, do programa za mobilne, vodica i mnogih drugih slicnih stvari. Nasa preporuka.

Wadja
Dobro poznati servis koji vam pored besplatnog SMS slanja poruka omogucava i mnoge druge korisne i zanimljive sadrzaje ...

UnlockItFree.com

Imate telefon koji je zakljucan za odredjenu mrezu? Ovaj sajt vam nudi besplatno otkljucavanje vaseg telefona za preko 400 svjetskih mobilnih mreza.

ConvertYourTone.com
Ovaj sajt nudi veliku kolekciju softwera za Nokia mobilne telefone. Od besplatnih programa imate Konvertor melodija, i slicne stvari.

Free Ringtones 4 All!
Besplatne melodije za Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, Motorola, Sharp, Alcatel, NEC, Ericsson, Sony. Takodje besplatno otkljucavanje, sms i mms, sms sale. Svaki dan nesta novo.

Polyphonic FREE!
Besplatne polifone melodije za mobilni telefon. Laka pretraga sajta.

 

Cell Phone Wallpapers
Veoma velika kolekcija wallpapera za sve vrste mobilnih telefona, dizajn sajta nije za 5 ali su zato wallpaperi veoma dobri ...

TextMeFree.com
Odlican sajt, koji odrzava spisak besplatnih SMS servisa ... Nema mnogo ovakvih sajtova a i ako ima oni su okrenuti uglavnom Amerima ili Britancima. Portal se redovno odrzava a u spisak je ukljuceno zaista mnogo svjetskih servisa za besplatno slanje SMS-a

60SMS.com
Jos jedan zaista odlican servis za slanje free SMS poruka u cak 50 zemalja svijeta. Nije potrebna ni registracija niti pretplata za rtazliku od drugih slicnih servisa. Mozete pisati vase poruke odmah i one ce odmah biti i dostavljene. Poruke su nesto krace za razliku od normalnih 160 znakova ovdje mozete upisati do 130 ali vazno je da je free ...

Mobile9.com
Veoma kvalitetan sajt vezan za mobilne telefone sa velikim brojem clanova koji redovno dodaju nove sadrzaje. Mnogi clanovi su sa nasih prostora tako da ima dosta i nasih sadrzaja ... (Hvala MetalicA na linuku)

Mobiletoones
Mnogo korisnih sadrzaja za vas mobilni telefon koji su free za download: igre, meldoije, programi, video klipovi itd ... (Hvala Nebojis na linku)

Ctunes.eu
Za sve ljubitelje klasicne muzike, ovo je sajt koji vam nudi besplatne melodije u MP3 formatu za vas mobilni telefon. Pronacicete i klasicnu ali i folk melodije od mnogih renomiranih izvodjaca, ukljucujuci Betovena, Mocarta, Baha itd. Download je free, potpuno legalan i nije potrebna registracija.

Free MP3 to Ringtone Converter
Ovo je odlican alat za konvertovanje vasih MP3 fajlova u melodije za mobilni ... Sa ovim servisom, konvertovanje MP3-a je veoma lako i izvodi se u tri koraka: odaberete MP3 za upload, izmjenite vas MP3 u zeljenu velicinu fajla, i download-ujete vasu novu melodiju na vas PC i kasnije je prebacite na vas mobitel ili mozete je direktno download-ovati na vas mobilni putem WAP-a

Mr. Tones
Na dohvat ruke vam je lijepa kolekcija besplatnih melodija za Nokia, Motorola, Ericsson, Alcatel, Panasonic i druge slicne marke mobitela. Veoma lijepo dizajniran sajt sa veoma lakom navigacijom a muzika je sortirana po kategorijma: Pop, Rock, Dance, R&B, Soul, Latin, Jazz, i jos mnoge druge. Poslednji dodati izvodjaci su izlistani na pocetnoj stranici ...

ICQ SMS Center
Sa ICQ sajta mozete slati besplatne SMS poruke bilo kome u svijetu. Servis podrzava veoma velik broj nacionalnih mreza poput (O2), Omnipoint, Pacific Bell, Powertel, One-To-one, itd.), i detaljan FAQ-u u vezi SMS-a. Poruke mozete slati iputem vaseg ICQ-u (program za instant dopisivanje, free i mozete ga skinuti sa njihovog sajta) instaliranog na vas racunar ili sa njihovog sajta.

Mobiles 24
Besplatno se registrujte i "skidajte" sta god pozelite ... ima mnogo toga ... Teme, melodije, igre ... a sve je naravno besplatno ...

3 Jam
Jos jedan od besplatnih servisa koji vam omogucava besplatno slanje SMS poruka, vrijedi probati ... (Hvala Bici na linku)

Odaberi Mobitel.com
Odaberi-mobitel.com je stranica koja Vam olakšava izbor i kupnju mobilnih telefona i opreme. Na odaberi-mobitel.com naći ćete ponudu u trgovinama i privatnim oglasima na hrvatskom i BiH tržištu. Također, naći ćete i tehničke podatke ponuđenih proizvoda te kritike drugih korisnika.

Mobiles Heaven!
Besplatne polifone melodije, wallpapers, cuvari displeja i jos mnoge druge stvari za vas mobilni telefon.

Mobfrekas
Sadrzi veliki broj besplatnih Wallpapera i Melodija za sve mobilne telefone.

Mobiltoner.com
Ovaj sajt nudi lijepu kolekciju besplatnih melodija za Evropske mobilne telefone. Melodije su dostupne za skoro sve marke telefona, Nokia, Siemens, Ericsson, Motorola, Samsung, Alcatel, Panasonic i druge.

MyFoneThemes.com
Na ovom sajtu mozete pronaci mnogo lijepih tema za vase mobilne telefone. Podrzani su sledeci telefoni: Nokia, Sony Ericsson, Panasonic, i drugi. Za telefone marke Motorola dostupne su animirane teme kao i besplatne melodije i cuvari displeja.

Itsall3.com
Ovdje cete pronaci lijepu kolekciju besplatnih stvari za vas mobitel, kao melodije, video i teme. Takodje ima i sadrzaja za vas racunar, ukljucujuci 1000 igara i jos mnogo toga.

KoKoWaWa
Ovaj sajt vam nudi veoma mnogo sadrzaja za vase mobilne ljubimce. Neki od sadrzaja su: plifone melodije, wallpapers, teme, AMR fajlove i jos mnoge druge sadrzaje.

CellMind.com
Jos jedan kvalitetni sajt koji nudi hiljade sadrzaja za download za vas mobilni, ukljucujuci melodije, pozadine, teme. mate besplatni WAP servis. Sajt takodje nudi besplatni online alat koji vam nudi mogucnost pravljenja loga sa vasim imenom ili slikovnih poruka za vas telefon.

MobileRated
Na ovom cete sajtu pronaci lijepu kolekciju besplatnih stvari i sadrzaja za vas mobilni telefon. Imate Java igre, melodije i razne druge sadrzaje koje mozete download-ovati direktno na vas racunar ili mobilni.

Mobile Park
Ovaj sajt nudi lijepu kolekciju besplatnih sadrzaja za mobilne. Na ovom sajtu mozete pronaci free wallpapere u razlicitim rezolucijama, kao i razne teme za mobilne, 3GP video zapise i jos mnogo vise raznih sadrzaja. Takodje mozete pronaci i razne vijesti iz svijeta mobilnih telefona,opise i ocjene. Sajt se osvjezava dnevno.

OnlineTextMessage.com
Ovaj sajt vam daje mogucnost besplatnog slanja SMS poruka bili kome na svijetu. Skoro sve mobilne mreze su podrzane.

Ringtones Galore
Trazite melodije za mobilne? Na ovom sajtu mozete pronaci nekoliko hiljada melodija na raspolaganju. Vecina melodija je u Nokia formatu ali postoje i za druge telefone.

MobileRated
Na ovom sajtu cete pronaci lijepu kolekciju sadrzaja za mobilne od Java igrica,, puzzles, trivia, i drugih aplikacija koje mozete download-ovati na racunar ili direktno na mobilne.

Wappal
Ovaj sajt vam nudi besplatan WAP hosting servis koji mozete koristiti da upload-ujete WAP-sadrzaje za mobilne. Fajlove koje mozete postaviti su melodije, wallpapers, logo, teme, software, igre, zvukove, i mnoge druge stvari.

Muzičke želje

Prisutni

Please login to be able to chat.

Imate pitanja, pitajte nas online

pl