Budite nas sponzor

Hvala sto ce te pomoci radu naseg radija.
Currency:
Amount:
Ovako možete i uplatiti muzičke želje ili zakupiti termin.

Ako ste preko mobilnog, kod nekih telefona morate sami da pokrenete plejer da bi muzika krenula. Preko web pregledača muzika sama kreće.
Error
  • hwdVideoShare is not installed, you can not use module ID .

Kad porastem bicu kengur

Filmovi - Domaci filmovi za besplatno gledanje

.

Opis

Žanr: Komedija

Kratak sadržaj: Film “KAD PORASTEM BIĆU KENGUR” sastoji se iz tri isprepletene priče čija je radnja smeštena na Voždovcu.
U prvoj priči, voždovački “urođenik” Braca pokušava da “zbari” Iris, manekenku iz centra grada. Oni, iako se trude da ne budu “dva sveta” to definitivno jesu.
U drugoj priči, Šomi i Duje se klade na pobedu engleskog fudbalskog kluba “Istvič” u kome brani njihov školski drug a protiv favorizovanog Mančestera.
U trećoj priči, Avaks i Hibrid provode dan u gluvarenju na krovu solitera i očekivanju da se nešto desi. Pobornici su filozofije – najrentabilniji sam kad sedim kod kuće, nema prihoda, ali nema ni rashoda. A onda Avaks ugleda neobičnu pojavu na nebu.
Ovo je priča o mladim ljudima koji su na granici kada mladost prestaje. A ništa nisu uradili u svom životu. Oni se svi bave sporednim stvarima i čak kad pokušavaju da unesu promene u svoje živote čine to na pogrešan način. čekaju da ih nešto trgne iz učmalosti, ne shvatajući da se život, kao i duhovno zdravlje, ne dobija na poklon, već osvaja teškom borbom.

Zemlja porekla: Srbija

Godina: 2004

Tagovi

domaci filmovi online, domaci filmovi, online filmovi, besplatno, Kad porastem bicu kengur online, film Kad porastem bicu kengur, Kad porastem bicu kengur

Muzičke želje

Prisutni

Please login to be able to chat.

Imate pitanja, pitajte nas online

pl