595 logo1398638995
subota, 20 decembar 2014 10:32

SMRT U HAJATU : Bili smo u bliskoj vezi sedam godina

Napisao/la 
Oceni ovaj sadržaj
(1 Glasaj)

Željko Mitrović, vlasnik "Pinka", saslušan je u sredu u policiji u istrazi misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je prošlog četvrtka nađena mrtva u sobi "Hajata", saznaje "Blic".

 - Mitrović je sam došao u beogradsku policiju i tražio da razgovara sa inspektorima koji vode istragu o Ivaninoj smrti. Upućen je u kancelariju i tamo je dao zvaničan iskaz. Saslušanje je trajalo nekoliko sati. Vlasnik “Pinka” rekao je da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je sa njom bio u bliskoj vezi poslednjih sedam godina. Izjavio je da su se upoznali kada je ona došla da radi u njegovoj kompaniji.

Ispričao je i svoje poslednje kontakte sa njom, kao i da je Ivana u sobi, koju je iznajmila kompanija “Pink internešenel”, bila po njegovom odobrenju. Mitrović je rekao da je kobnog dana bio u “Hajatu” sa suprugom Milicom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića, ali da nije ulazio u hotelsku sobu u kojoj je bila Ivana - kažu u policiji.

Mitrović se nije javljao na pozive

Vlasnik “Pinka” Željko Mitrović juče nije hteo da se javi na pozive “Blica”, već je liniju prebacivao kod sekretarice.
- Željko Mitrović je celog dana na sastancima i nije u mogućnosti da trenutno sa vama priča - rekla je sekretarica i tražila pitanja koja želimo da mu postavimo i kontakt telefon.
Kada je čula da se radi o smrti Ivane Bodrožić, sekretarica je rekla da ne veruje da će Mitrović naći vremena za razgovor sa novinarima. B. V

Kako tvrde u policiji, Mitrovićev iskaz potvrđuju i do sada prikupljeni dokazi.
 

- Prema pregledanim snimcima iz hodnika koji vodi u sobu 326 u kojoj je Ivana bila, osim nje u sobu nije ulazio niko drugi. Međutim, za svaki slučaj DNK uzorci pronađeni u sobi u “Hajatu” biće upoređeni sa njoj bliskim osobama, posebno sa onima s kojima je kobne večeri razgovarala telefonom i razmenjivala SMS - kažu u policiji.

ČITULJA I VENAC: Posle smrti Ivane Bodrožić, vlasnik “Pinka” objavio je u novosadskom “Dnevniku” čitulju u kojoj je naveo: ”Poslednji pozdrav mojoj dragoj Ivani. Tvoj Željko Mitrović”. Sa istim potpisom doneo je i venac na njenu sahranu, koja je obavljena u Sirigu.

Stefanović: Neće biti tajni
Ministar Nebojša Stefanović izjavio je juče da će policija i tužilaštvo kada budu utvrdili sve činjenice u vezi sa smrću devojke u “Hajatu”, to i saopštiti, i da u tom slučaju neće biti nikakve tajne.
- Istraga je u toku. U nju je u potpunosti uključeno tužilaštvo, tako da o rezultatima u ovom momentu ne mogu ništa da kažem - rekao je ministar.

Mitrović je, prema saznanjima “Blica”, izjavio i da Ivana nije imala razloga da izvrši samoubistvo, da ne veruje da je “digla ruku na sebe” već da je nehotično ubrizgala veću količinu leka. 

U policiji tvrde i da, prema izveštaju obducenta, nijedan trag ne upućuje na to da je neko drugi Ivani ubrizgaosmrtonosnu dozu.
 

- Da je neko njoj na silu ubo braunilu a zatim i smrtonosnu injekciju, na Ivaninom telu ostali bi tragovi borbe, kojih nema - kažu u policiji.
 

Nekoliko Ivaninih bliskih prijatelja u policiji je izjavilo da je ona i ranije koristila “propofol” za uspavljivanje.

"Propofol“ i kokain
- Kokainski zavisnici često traže “propofol” - kaže lekar koji se dugo bavi lečenjem zavisnika. - Kažu da im mnogo pamaže, ali ga je veoma teško nabaviti. Od pacijenata sam čuo da taj lek koriste bogati u kombinaciji sa kokainom. Posle kokainske doze oni koriste vrlo male doze “propofola” kako bi se smirili. Jače doze ovog anestetika mogu da bude smrtonosne.

U delu istrage koji se odnosi na to odakle Ivani lek koji se koristi isključivo u bolničkim uslovima, juče je saslušana medicinska sestra, inače njena bliska prijateljica. Njenu izjavu, međutim, nisu želeli da komentarišu ni u policiji ni u tužilaštvu.

Čitaj 2172 times
Prijavi se da ostaviš komentar

Facebook komentari

Share on Myspace

Odaberi plejer

winamp   mediaplayer  quicktime  realplayer

Nove vesti

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

LAZANSKI: Putin nikad ne prašta izdaju, …

Turska vojska opasno je zaoštrila situaciju oko rata u Siriji. Naime, tursko ratno vazduhoplovstvo oborilo je ruski bombarder Su-24 bez da je oko te akcije konsultovan politički vrh Turske. Piše:...

Read more

MONSTRUM SE NE KAJE Silovao dvanaestogod…

Mališa Strainović iz Bobova kod Svilajnca na saslušanju nije pokazao ni trunku kajanja zbog silovanja dvanaestogodišnje svastike, saznaje “Blic”. Nije pokazao ni trunku kajanja: Mališa Strainović Mališa se tereti za produženo krivično delo...

Read more

Preminuo Đuza Stojiljković

Preminuo Đuza Stojiljković

Slavni glumac Vlastimir Đuza Stojiljković (85) preminuo je danas posle duže bolesti, saznaje “Blic”. Glumac je posle moždanog udara, koji je imao u oktobru 2014, nedavno prebačen na Kliniku za infektivne...

Read more

Anonimusi pronašli način da ubiju FACEBO…

Anonimusi pronašli način da ubiju FACEBOOK! Evo i kako će to da urade!

Ono što je ključno u svemu jeste da za razliku od svojih konkurenata društvena mreža "Minds" nema za cilj da zaradi novac od prikupljanja podataka i da zbog toga kodira...

Read more

Nije "šota" šiptarska

Nije "šota" šiptarska

  ŠOTA nije albanska reč, ni albanska pesma, to je čisto srpska pesma, Šotka i Šotan su srpski bračni par koji očekuje prinovu. Neznanje je najgore stanje. Još je gore mešanje neznalica...

Read more

RAME UZ RAME Srpski i hrvatski vojnici n…

RAME UZ RAME Srpski i hrvatski vojnici na primopredaji dužnosti u Somaliji

Pripadnici tima Vojske Srbije za zaštitu brodova uspešno su, u pomorskim vodama u blizini Somalije, završili tromesečno angažovanje u vojnoj operaciji Pomorskih snaga Evropske unije "Atalanta". U nedelju je svečanom...

Read more

Šta se krije iza lažne vesti o Legijinom…

Šta se krije iza lažne vesti o Legijinom samoubistvu?

Iza lažne vesti o samoubistvu zatvorenika Milorada Ulemeka stoje njegove bivše kolege iz SDB-a Milan Radonjić i Ratko Romić, koji su optuženi za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. Njih je pravda...

Read more

Skype uključenje u program

Uključite se direktno u program radija